Menopauze en Hormoonsubstitutie

Bij een grote rechtszaak die was aangespannen door 14.000 vrouwen tegen het farmaceutische bedrijf Wyeth, bleek dat het grootste deel van de resultaten van de onderzoeken  naar de werking van de medicijnen die de vrouwen voorgeschreven gekregen hadden, was achtergehouden .

De vrouwen hadden de rechtszaak aangespannen nadat zij hormoon vervangende medicijnen hadden gekregen omdat ze in de overgang waren. De medicijnen leidden tot baarmoederkanker, borstkanker en hartinfarcten. Het bleek wel dat farmaceutische bedrijf ghostwriter’s had ingehuurd om nep verslagen te schrijven over de ‘goede werking’ van de medicijnen. Gewoon reclame dus, niet gebaseerd op onderzoek. Driekwart van onderzoeken toonden echter aan dat de medicijnen geen resultaat hadden en wel tot ernstige bijwerking leidden, deze gegevens waren niet gepubliceerd.  Het bedrijf verdiende met de verkoop van deze middelen 2 miljard.

Hormoon substitutie, is discutabel en geeft in veel gevallen ernstige bijwerkingen zoals kanker en harten vaatziekten. Problemen na een mindere hormoon productie bij vrouwen in de overgang kunnen voor een groot deel door levensstijl en voeding worden verminderd.Het gebruik van soja, gezonde voeding, weinig alcohol en het gebruik van supplementen die het hormoonsysteem versterken, kunnen in de meeste gevallen de symptomen voor een groot deel voorkomen of wegnemen.

Sunrider heeft heel krachtig product, Bella. Bella is kruidencombinatie die zeer geconcentreerd is,het is een combinatie van kruiden die het hormoonsysteem voeden en versterken en daarmee aanzetten tot een hogere hormoonproductie. De kruiden stimuleren het lichaam om de geslachtshormoonproductie te verhogen.Ook de het mannelijk hormoon, testosteron, wat ook geproduceerd wordt door het vrouwenlichaam, wordt hierdoor iets meer aangemaakt, met als effect meer energie, versterkte botten en spieren.

Naast Bella, is Quinary van groot belang. Quinary is een combinatie van vijf combinaties waarvan elk een van de vijf orgaansystemen voedt. Door het voeden van alle grote orgaansystemen ontstaat er meer balans in het lichaam en worden alle natuurlijke functies en processen, versterkt.

Onderdeel van de Quinary, is Prime Again,  dat het gehele hormoonsysteem voedt en versterkt. Door deze kruiden te eten samen met de combinaties voor de andere orgaansystemen, wordt de balans van het lichaam herstelt en de gezondheid verbeterd.

Ook Nuplus speelt een rol in het op peil houden en gezond houden van het hormoonsysteem. De kruiden stimuleren het lichaam om de geslachtshormoonproductie te verhogen.Aan te raden voor vrouwen in de overgang is dan ook, Nuplus, Quinary en Bella. Uiteraard aangevuld met een dagelijks gebruik van Calli of Fortune Delight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *