Goed Voelen door Intensief Trainen

Zo hard trainen dat het pijn kan doen aan je spieren verbetert je humeur.Het maakt niet uit hoe goed of slecht je conditie is, het pijnpunt ligt voor iedereen anders.
Wanneer je zo hard traint dat je spieren voelt branden dan is dat op dat moment zelf niet zo prettig maar op langere termijn kun je er blij van worden. Je bent blijer na zo’n heftige training  dan wanneer je lichte oefeningen doet die je makkelijk afgaan. De Manchester University heeft hier een onderzoek naar gedaan.
Er werden twee groepen met elkaar vergeleken. De eerste groep deed zware oefeningen terwijl de tweede groep het rustiger aan deed. Hun stemming werd gemeten vóór, tijdens en direct na de training en twintig minuten na afloop.  20 minuten na  de training  was de stemming  van de groep die zwaar getraind had, veel beter dan vóór de oefeningen. De tweede groep die de lichte oefeningen had gedaan, toonde geen verbeteringen.

Goed humeur

De intensiteit bij het sporten, of je beginner of ervaren sporter bent,   heeft  dus een duidelijk effect op je  gevoel er na. Het ‘goed voelen’na het sporten krijg je dus vooral na intensief sporten. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het  vrijkomen van endorfines. Deze hormoonachtige stoffen zorgen voor pijn bestrijding en geven een goed gevoel en goed humeur.Dus wanneer je toch gaat sporten, dan heb je de keuze.
Het lastige is misschien wel dat je zowel de energie als inzet moet hebben om dit te gaan doen.Daar helpt je algehele conditie bij en het gevoel dat je voldoende energie tot je beschikking hebt. Sunrider producten als Nuplus en Vitashake zijn hier voor de aangewezen producten. Ze zorgen er voor dat de cellen van het lichaam meer energie kunnen produceren omdat  ze effectiever gaan functioneren en ze de optimale ‘brandstof’ krijgen. Sportcaps zorgen er dan weer voor dat de brandstof gemakkelijker en effectiever bij de cellen komt. Dat zorgt er weer voor dat je de inspanning langer kunt volhouden. Wil je ook daarbij nog effectiever afvallen door je eigen vetten te verbranden neem dan  VItalite Caps. De kruiden in van de Vitalite zorgen er voor dat het lichaam eerder overschakelt op vet verbranding.
Na afloop zullen je spieren gevoelig zijn. Dit komt ten dele door de ‘natuurlijke’ beschadiging van de spieren, die hersteld wordt waardoor ze sterker worden, en ten dele door het melkzuur wat opgehoopt wordt in de spieren.Om de spierpijn de volgende dag te verminderen kun je dan weer Fortune Delight gebruiken, dat zorgt voor een effectieve afvoer van dit melkzuur en voor aanvulling van de verloren gegane mineralen. Heb je erg veel vocht verloren dan is Electrosport aan te raden. Dit is een combinatie van mineralen die de verloren gegane mineralen aanvult .Het effect is dat je je de volgende dag weer krachtig zult voelen.
samengevat, dagelijks Nuplus of Vitashakezorgt voor meer energie waardoor je gemakkelijker gaat bewegen. Intensieve beweging, doet pijn maar maakt je gelukkig. Sportcaps zorgen er voor dat het kunt langer kunt uithouden, Vialite Caps zorgen er voor dat je meer van je eigen vet verbrandt, Electrosport vult de verloren gegane mineralen aan en Fortune Delight voert het melkzuur af waardoor spierpijn voorkomen wordt.
Denk niet dat dit lang hoeft te duren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *