Huidverzorging schadelijk door de vele chemische stoffen.

Huidverzorging schadelijk door de vele chemische stoffen.


Gezien het feit dat zo ongeveer alles wat je op je huid smeert wordt geabsorbeerd in je bloedbaan, is het vreemd  dat er een compleet gebrek is  aan regulering van kankerverwekkende ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Er zijn meer dan 150 giftige kankerverwekkende stoffen die worden gebruikt in cosmetische producten .
Er is de laatste tijd  veel onderzoek gedaan naar  de schade die  veroorzaakt wordt  door chemicaliën in zonnebrandcrème . Deze chemicaliën  bevorderen huidkanker meer dan dat ze er tegen beschermen. Het product veroorzaakt de toestand waar het tegen beweert  te beschermen.
De huid is niet het enige orgaan dat is aangetast  wordt door  zonnebrandcrème chemicaliën. Deze chemische stoffen worden  zowel door de huid als  door het lichaam geabsorbeerd  en hebben uiteindelijk nadelige gevolgen voor de lever, het orgaan dat verantwoordelijk is voor het neutraliseren van chemische stoffen in het lichaam. Langdurig  gebruik van zonnebrandmiddelen – vooral die met geurtje  – zal onvermijdelijk schade toebrengen aan de lever en  kan  zelfs bijdragen aan orgaanfalen of leverkanker.
Zonnebrandcrème is niet het enige schadelijke product dat  mensen op hun huid smeren,  ook parfum en eau de cologne bevatten schadelijke chemicaliën.  In een poging aantrekkelijk  te ruiken voor anderen, smeren mensen  routinematig giftige chemicaliën op hun lichaam uit  mooi vormgegeven glazen flessen. De meeste mensen realiseren zich niet dat deze geuren vaak zijn gemaakt van giftige stoffen waarvan bekend is dat ze kanker kunnen veroorzaken.  Dit geldt voor alles van huidcrème tot vochtinbrengende lotion, douchengel en andere schoonmaakproducten  met toegevoegde geur. Er is een  verbijsterende reeks van schadelijke chemische stoffen in huidverzorgingsproducten. Eenmaal op je huid, worden ze direct opgenomen in het bloed.
Dit is deels waarom consumenten in de westerse samenleving honderden verschillende synthetische chemicaliën hebben in hun lever, hart, hersenen en andere organen.
Deze chemicaliën blijven zich  ophopen bij langdurig gebruik. De optelsom van de effecten van deze producten kan uiteindelijk leiden tot leverkanker en andere ernstige aandoeningen,  veroorzaakt door chemische stress in je lichaam. De onderdrukking van het immuunsysteem start  door deze chemicaliën en je loopt de kans een bepaalde vorm van kanker tekrijgen  of andere soort van immuniteit afbraak met ziekte als gevolg, waaronder auto-immuunziekten. Er is  een gerichte ontgifting nodig  om deze stoffen af te voeren. Regelmatig gebruik van Calli en Fortune Delight kan hier een heel belangrijke rol spelen.
Je huid is  het grootste orgaan van je lichaam,  de gezondheid ervan is essentieel voor je algehele gezondheid. Het heeft de grootste massa en oppervlakte van je hele lichaam en je huid is meer  in contact komt met de buitenlucht  dan enig ander orgaan. Ook wanneer je niets op je huid smeert is er  nog steeds  de uitwisseling met  lucht en water van de omgeving en dus ook met de schadelijke stoffen hierin.
Dit is goed te zien wanneer een  duik  neemt,  dan zie  hoe je vingers na enige tijd beginnen te lijken op rozijnen, je bent eigenlijk aan het drinken door je huid. Chemicaliën in zwembaden zijn dan ook erg slecht voor je.
Veel stoffen worden opgenomen  door de huid. Dit simpele feit werd ontkend door de conventionele geneeskunde, die zei dat de huid een soort van barrière was. Dit was voordat ze erachter kwamen dat ze  de huid konden gebruiken om medicijnen op te nemen, nu zijn er  nicotinepleisters, anticonceptiepleisters, en zelfs pleisters tegen de ziekte van Alzheimer die  een afgemeten dosis medicijnen leveren via de huid.
Toch maakt de cosmetica-industrie nog steeds producten met een extreem gevaarlijke chemische stoffen. De FDA stelt dat deze producten veilig zijn omdat ze niet oraal worden geconsumeerd. We weten nu dat dit niet waar is. Giftige stoffen op de huid leiden tot toxische bloed in het lichaam.
Sommige moleculen, zijn te groot om te worden geabsorbeerd door de huid, maar de meeste chemicaliën in producten voor persoonlijke verzorging en  tegen zonnebrand  gaan dwars door de huid heen je lichaam in. Hetzelfde geldt voor geur, haar kleur producten en alle varianten van producten voor persoonlijke verzorging die giftige chemicaliën bevatten. Dus de volgende keer dat je persoonlijke verzorgings producten koopt, hou  een goede regel in gedachten,  van Dr Chen, de oprichter van Sunrider: Smeer niets  op je huid dat je niet kunt eten.
Dat is ook de reden dat Sunrider onder de naam Kandesn een uitgebreide huidverzorging en cosmetica lijn heeft  waarin alle producten gemaakt zijn op basis van olijfolie en natuurlijke ingrediënten. Daarmee heeft Sunrider alternatieven voor alle meest gebruikte huidverzorging en cosmetica producten met schadelijke chemische ingrediënten.

Ook zijn er natuurlijk de voedingsproducten die het lichaam en zijn organen versterken door specifieke voedende  en reinigende  producten, bestaande uit kruiden die op basis  van eeuwen lang gebruik en onderzoek bewezen hebben het lichaam en alle functies te versterken en verbeteren.   Nuplus, levert voeding voor de cellen en de 5 belangrijkste organen, hart, lever, nieren, longen, milt, en alvleesklier. Calli en Fortune Delight zorgen voor afvoer van afvalstoffen uit cellen en vetten die anders in het lichaam opgeslagen blijven.  Het is belangrijk te beseffen dat je wat je eet en drinkt direct bepaalt hoe veel weerstand je hebt tegen ziektes  maar ook op hoe je voelt. Uit de onderzoeken waarop dit artikel is gebaseerd blijkt nu ook dat dus niet alleen  eten en drinken maar ook wat je op  je huid smeert, mede je gezondheid beïnvloed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *