Gewone pijnstillers bevatten dodelijk ingrediënt

Gewone pijnstillers bevatten dodelijke ingrediënt

 
Het actieve ingrediënt in vele pijnstillers en hoestmiddelen die we de plaatselijke winkels kopen kan dodelijk zijn als we te veel van te nemen.Paracetamol, kan leiden tot acute en vaak fatale, leverfalen als we er teveel van nemen. En omdat het in zo veel pijnstillers, hoestdrankjes en verkoudheidsmiddelen zit, is het gemakkelijk om een om er teveel van binnen te krijgen.

Het probleem is dat de meesten van ons niet weten dat paracetamol  dodelijk  kan zijn en evenmin dat het in zoveel verschillende middelen zit.  “Mensen denken ‘als ik het kan kopen zonder recept, kan het niet schadelijk zijn”, zegt Jennifer Koning, van de Northwestern University Feinberg School of Medicine.En het is niet altijd duidelijk is dat  een remedie paracetamol bevat. De onderzoekers pleiten voor een rode waarschuwing logo op alle middelen die paracetamol bevatten, waarschuwt mensen om de potentiële schade aan de lever kan veroorzaken.

 

Vaak zijn voor de problemen waarvoor we paracetamol nemen ook natuurlijke middelen te krijgen.

Ontspanning, thee drinken, massage, evergreen, top, ese, calli thee, zijn allemaal producten die kunnen helpen omdat de ze natuurlijke functies van het lichaam versterken waardoor het lichaam zijn problemen zelf, zonder bijwerkingen kan oplossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *