Paracetamol slecht voor de Lever en gevaarlijk bij langdurig gebruik

Paracetamol is gevaarlijk bij regelmatig gebruik.Uit onderzoek blijkt dat het slikken van paracetamol risico’s met zich meebrengt. Regelmatig paracetamol nemen kan leiden tot een vorm van overdosering die gevaarlijk is voor gezondheid en waar je zelfs aan kan overlijden.
Wanneer mensen hoofdpijn of andere pijn hebben dan nemen ze vaak te veel paracetamol

Paracetamol leidt tot schade aan de lever. Wanneer paracetamol regelmatig genomen wordt, dan bouwt de schade zich op en deze kan uiteindelijk leiden tot een blijvende leverbeschadiging.Dit blijkt uit een onderzoek aan de universiteit van Edinburgh. Daar werden 663% onderzocht en bij al deze patiënten was er sprake van een leveraandoening veroorzaakt door paracetamol.  De leveraandoening was ontstaan  doordat mensen gedurende langere tijd en regelmatig paracetamol namen, door hoofdpijn spierpijn of buikpijn.
Deze aandoening is lastig te ontdekken omdat het in eerste instantie vage klachten geeft, maar heeft duidelijke negatieve effecten op de gezondheid op de lange termijn. In veel gevallen is pijn, zoals hoofdpijn te voorkomen door andere levenswijze.

 

Wanneer we minder kant-en-klaar voedsel eten, wat veel smaak- en kleurstoffen bevat, en nauwelijks voedingswaarde, dan leidt dat tot een betere gezondheid en minder gezondheidsklachten. Hoofdpijn is in veel gevallen ook te verminderen door regelmatig water te drinken en gezonder te eten. Uiteraard speelt ook stress een belangrijke rol bij hoofdpijn en andere gezondheidsklachten. Ook hiervoor zijn natuurlijk middelen effectief en veel beter voor de gezondheid. Sunrider heeft 2 producten die direct effect hebben op de hersenen Ese en Top. Alhoewel ze niet bedoeld zijn als medicijn en het ook niet zijn, zorgen ze voor een helder hoofd en betere concentratie, en dus indirect voor minder hoofdpijn.

Sunrider producten kunnen hier een belangrijke rol in spelen De Calli-thee bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat afvalstoffen veel effectiever afgevoerd worden en dus het lichaam minder belasten.   Nuplus zorgt voor een brede variatie aan voeding, waardoor er minder behoefte is aan zoet en zoute tussendoortjes, en zo meer balans in het lichaam waardoor problemen met pijn minder zullen optreden. Door voeding te gebruiken met minder toevoegingen zoals kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zullen er minder gezondheidsklachten optreden.Wanneer je de Sunrider producten gaat gebruiken dan zal je smaak verbeteren en je voorkeur voor gezonde voeding, toenemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *