Kans op Zwangerschap vergroot door Thee

De kans op zwangerschap vergroot door thee
Een onderzoek van Boston University  toont aan dat  elke dag twee koppen  thee drinken de kans op een zwangerschap kan  vergroten.
Hetzelde onderzoek toonde aan dat frisdrank heeft juist een averechts effect
De onderzoekers deden  een jaar lang  onderzoek bij een groep van  3600 vrouwen van gemiddeld 28 jaar die probeerden zwanger te raken. Theeliefhebbers bleken een 27 procent grotere kans te hebben op een zwangerschap dan vrouwen die geen thee dronken.
Dagelijks twee glazen frisdrank zoals cola met of zonder suiker die  dronken,  verkleinden de  kans op een zwangerschap met 20 procent.
Koffie bleek geen effect te hebben.
De vraag van de onderzoekers  van de  Boston University, was of cafeïne invloed heeft op de kans op een zwangerschap beïnvloed.
Uitsluitsel over deze vraag kon niet gegeven worden omdat de heilzame werking ook aan andere factoren, zoals de leefstijl van de vrouwen of heilzame eigenschappen van de thee zelf kan liggen.
Thee is dus geen wondermiddel is om zwanger te worden maar het bevat wel speciale eigenschappen die de vruchtbaarheid bevorderen.
Volgens een ander onderzoek  van het Care Fertility Centre in Nottingham bevat thee
zijn de  anti-oxidanten van de thee goed zijn voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke vruchtbaarheid.  Maar vrouwen die zwanger willen worden moeten geen grote hoeveelheden thee gaan drinken . Het is duidelijk ook uit andere onderzoeken dat thee een gezondheids bevorderende drank is en dat heeft dan natuurlijk ook zijn effect op de kans om zwanger te raken als waarschijnlijk ook op de gezondheid van het het mannelijk zaad.
Een gezond lichaam kan gemakkelijker zwanger worden dan een niet gezond lichaam. Naarmate een lichaam minder energie heeft gaat het de energie die het heeft gebruiken voor de meest essentiële functies zoals de hersenen en spijsvertering.
Mindere belangrijke functies zoals het afvoeren van afvalstoffen en natuurlijk ook zwanger raken, worden dan ‘afgesloten’.
Callithee en Fortune delight zijn twee kruidendranken die gebaseerd zijn op groene thee gecombineerd met andere kruiden die de afvoer van afvalstoffen bevorderen . Hiermee verbetert de gezondheid in belangrijke mate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *