Meer dan 50 % alle ziektes Ontstaan door Levensstijl

Meer dan 50% alle ziektes door levensstijl 
Een derde tot de helft van de ziektegevallen in Nederland komt door roken, alcoholgebruik, ongezond eten, te weinig bewegen en luchtverontreiniging. Dat schrijven de adviesorganen,Raad voor de Volksgezondheid en Zorg, de Onderwijsraad en de Raad voor het Openbaar Bestuur van de regering in 2009!
Dit was de kop van het artikel in de krant begin mei 09. Het besef dringt door dat een groot deel van de verantwoordelijkheid voor gezond of ziek zijn bij mensen zelf ligt. Maar niet alleen het ziek zijn maar ook het bewustzijn van het feit dat levensstijl en gezondheid met elkaar te maken hebben. Wie kiest er nu voor om ziek te worden zou je zeggen? Toch kiezen veel mensen voor roken, de brommer of auto in plaats van de fiets of lopen, vette, zoete snacks in plaats van gezond eten.
Andere oorzaken

Dat gaat dan alleen nog maar over de  dingen die duidelijk  slecht zijn voor de gezondheid. Hierin is niet mee genomen het leven op kant en klaar voedsel en voedsel dat vol zit met conserveringsmiddelen, aspartaam, smaakversterkers, ed.

Dus als 50% van alle ziektes al te wijten is aan oorzaken als roken en drinken en te weinig bewegen, dan kunnen we gerust stellen dan er nog eens 25% bij komt als we het kant klare voedsel, ect er bij betrekken.
Heel goed nieuws dus! Want dat betekent dat mensen zelf keuzes kunnen maken en dat we de dokter  voor 75%  niet nodig zouden hebben als we kiezen voor een andere levensstijl!  Voor  de meeste mensen die dit lezen, geldt waarschijnlijk al dat ze de dokter niet of nauwelijks zien door hun bewuste levensstijl keuzes.
Levensstijl veranderen
Het veranderen van levensstijl is lastig en makkelijk. Lastig omdat het een kwestie is van bewustzijn en het lijkt alsof je daarvoor je hele leven moet veranderen. Veel zoete dingen eten, leidt tot een verlangen naar meer. Weinig bewegen, zorgt er voor dat je steeds minder energie krijgt en dat maakt het gaan bewegen weer lastiger. Het zelfde geldt voor alcohol, te zout of te vet, teveel cafeïne eten/ drinken.  Kortom je raakt in een patroon wat zich zelf versterkt. Tot …..je gaat merken hoe het werkt en de nadelige gevolgen zo vervelend worden dat je actie onderneemt en gemotiveerd bent de drempel over te stappen. Daarna kan het  heel makkelijk zijn door te zorgen dat je lichaam en geest uit de zichzelf versterkende patronen komen.
 Met Balans gaat het vanzelf 
Het gemakkelijkste gaat dat wanneer je het lichaam in balans brengt. Een lichaam uit balans wil uit balans blijven( suiker doet verlangen naar meer suiker, veel vlees idem, zout en je wilt meer zout, niet bewegen en je wilt minder bewegen). Een lichaam in balans wil in balans zijn en  blijven.
De basis sunrider producten,  calli, nuplus en quinary brengen het lichaam in balans. Je kunt dat proces versterken met behulp van eén van de krachtigste kruiden producten: vitataste. Deze kruidencombinatie versterkt de alvleesklier en brengt vooral je smaak snel in balans. Het effect is dat je gezonde dingen lekker vindt en dingen die niet goed voor je zijn niet meer lekker vindt.
Neem 2 capsules per dag en je het helpt je van je verslaving af, brengt je lichaam snel in evenwicht en je zult  je ook rustiger voelen en psychisch meer in evenwicht. Neem er wel Nuplus bij, dat versterkt dit proces nog eens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *