Cholestorol Verlagende Middelen zijn Gevaarlijk

Sir Rory Collins, zegt dat mensen de gevaren van cholesterolverlagende middelen  overschatten en dat dit zorgt voor meer problemen.Cholesterolverlagende middelen zijn bedoeld om de slechte cholesterol te verlagen.Volgens deze prof zou  iedereen boven de 50 moeten overwegen om deze medicijnen preventief te nemen om zo hartinfarct en herseninfarct te voorkomen.

Dit advies is totaal belachelijk, uit meer dan 900 onderzoeken blijkt het gevaar van deze cholesterolverlagende middelen gevaarlijk en slecht  zijn, ze veroorzaken cataract, geheugenverlies, bloedarmoede en zelfs kanker.Daarbij komt dat steeds meer aangetoond wordt, dat wat hij slechte cholesterol noemen helemaal niet slecht is.

“Slechte cholesterol” speelt een belangrijke rol in die standhouden van aderen en andere functies in het ouder wordende lichaam. De zogenaamde slechte cholesterol beschermt zelfs tegen sommige vormen van kanker

Het blijkt een ander onderzoek dat mensen met een hoog cholesterolniveau langer leven dan mensen met een lagere cholesterol niveau. cholesterol heeft de rol van pleisters in de aderen. Wanneer er beschadiging zijn in de aderen worden deze geplakt met cholesterol. Het is niet de cholesterol die schadelijk is, maar het is het hoge niveau van vrije radicalen die beschadiging aan de aderen toebrengen, wat gevaarlijk is. Vrije radicalen kunnen onschadelijk gemaakt worden door antioxidanten, die in grote mate voorkomen in vers voedsel, zoals verse groenten en vers fruit. Ook het nemen van supplementen zoals vitamine C vitamine E en bij de caroteen zorgen voor het neutraliseren van vrije radicalen.De enige die profiteren van het op grote schaal innemen van cholesterolverlagende middelen, is farmaceutische industrie.

Het hele idee dat hart en vaatziekten ontstaan door een te hoog cholesterolniveau is meer dan 40 jaar geleden ontstaan, op basis van een onderzoek dat niet bleek te kloppen. Cholesterol ontstaat als reactie van het lichaam op stress en beschadigingen van de aderen. Dus moest niet cholesterol bestrijden maar de oorzaken van namelijk de stress slechte voedsel en in plaats daarvan voedsel eten met antioxidanten heeft supplementen nemen.Het is lastig voor veel mensen om dit idee te aanvaarden omdat we opgevoed zijn met het idee dat cholesterol schadelijk is, het is echter helemaal niet waar, zelfs het tegenovergestelde is waar.

Zorg voor gezonde voedsel, vers fruit en groenten,  extra supplementen zoals vitamine C vitamine E,dan wordt de kans op harten vaatziekten zeer veel kleiner.
Natuurlijk helpen Sunrider producten bij het gezond houden van lichaam. Dagelijks Nuplus, Vitashake, Callithee en Fortune Delight of Vitamine C in Citric C,  voedt het lichaam met voedsel dat lichaam optimaal gezond houdt en leveren  antioxidanten die vrije radicalen onschadelijk maken en zo lichaam gezond te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *