Gezonde Levensstijl door Druiven Eten

Eten van druiven wijst op gezonde leefstijl
Mensen die druiven eten hebben vaker een gezond voedingspatroon dan mensen die weinig of geen druiven eten.Dit kwam voort uit een onderzoek dat gedaan werd onder 21.800 kinderen en volwassenen in een nationaal gezondheidsonderzoek dat in Amerika werd gehouden van 2003 tot 2008.
Het eetpatroon van deze groep werd onderzocht en men ontdekte dat personen die druiven (of producten met druiven) eten ook vaker vezels, calcium, magnesium, en vitamine A, B6 en C binnenkrijgen. Bij volwassenen werd vastgesteld dat zij ook vaker groenten, volkoren producten, zaden en noten aten als zij af en toe druiven namen.
Zij kregen minder cholesterol en verzadigd vet binnen vergeleken met mensen die weinig tot geen druiven consumeerden.
Druiven en gezondheid
Er is een groeiend aantal onderzoeken dat druiven associeert met een gezonde levensstijl. Een onderzoek dat in augustus van dit jaar werd gepubliceerd toonde aan dat druiven de bloeddruk helpt verlagen.
Het zal allebei een rol spelen. Mensen die druiven eten zullen waarschijnlijk ook meer ander soortig fruit eten, omdat het toch een niet alledaags fruit is en dus zullen mensen die dat kiezen meer en bewuster zijn in hun keuze  voor voeding dan mensen die dit niet eten.
Maar ook is uit ander onderzoek duidelijk dat druiven veel antioxidanten bevatten en resveratrol bavat een bijzondere en heel krachtige antioxidant, die veroudering van cellen tegen gaat. Dus het eten van druiven heeft ook een gezondheidsbevorderend effect.
Alle Sunrider producten bevatten antioxidanten, Nuplus, Vitashake, Calli, Fortune Delight en vooral en als meeste Vitafruit. Deze laatst genoemde combinatie is zelfs instaat om de weefstels van organen te vernieuwen en helpt zo mee aan de regeneratie ( vernieuwing en verbetering van de cellen) van het lichaam.
Belangrijk dus om elke dag fruit en groente te eten, het liefste aangevuld met Nuplus,Vitashake, Calli en Fortune die zorgen voor een brede variatie aan voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *