Broccoli en Spruitjes tegen Kanker

Broccoli bestrijdt zelfs de meest agressieve vorm van borstkanker. Dat hebben wetenschappers nu aangetoond in een onderzoek dat gepubliceerd is in The 2012 American Association of Pharmaceutical Scientists annual meeting and exposition, Chicago, Illinois

De stof in de broccoli die een belangrijke rol hierin speelt is DIM( diindolylmethane) dat in broccoli en in spruitjes voorkomt. Zelfs de meest  agressieve vorm van borstkanker werd door deze stof bedwongen. Onderzoeken  in Florida en Texas toonden aan een concentraat van deze stof veel effectiever is dan chemotherapy( dat, zo blijkt uit andere onderzoek, in minder dan 10 % van alle gevallen een langdurig positief effect heeft) en natuurlijk geen negatieve impact heeft op de patiënt. De wetenschappers vertelden de deelnemers aan de conventie dat zij er van uit gingen dat dit een nieuwe effectieve behandelings methode gaat worden voor borstkanker.

Behandelingen met deze stof zijn veilig en effectief. Vooral het feit dat deze stof de meest agressieve vorm van borstkanker kan genezen in zeer indrukwekkend. Deze vorm van kanker is minder snel op te sporen, groeit sneller en zaait sneller uit dan minder agressieve vormen van borstkanker.

Dim is een phytochemical, een door planten gemaakte chemische stof met vele effecten. Het is belangrijk om een zo breed mogelijk spectrum van verschillende planten dagelijks binnen te krijgen zodat alle onderdelen van het lichaam gevoed worden.

Dus daarom belangrijk om zo gevarieerd te eten of supplementen te nemen die daarvoor zorgen. Zoals de Nuplus of Vitashake, die zo’n 20 verschillende planten bevatten. Samen met Fortune Delight kom je dan aan zo’n 40 verschillende planten.

Deze producten zijn samengesteld op basis van de Chinese manier van denken over gezondheid die een 5000 jaar lange geschiedenis heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *