Slaapmiddelen werken niet, hun Effect berust op Placebo( denken dat het werkt)

Uit het onderzoek blijkt het effect van slaappillen vooral te verklaren is uit placebo-effect .
Dit betekent dat mensen denken dat ze in slaap zijn gevallen door een tablet, maar dat tablet in werkelijkheid niet werkt. Slechts een denken van de mensen dat tablet werkt, maakt dat ze in slaap vallen.
Dit is de uitkomst van een onderzoek gedaan door drie universiteiten in Amerika. Harvard, Linicoln en de universiteit van Connecticut.

Deze drie universiteiten bestudeerden 13 verschillende onderzoeken naar de effectiviteit van slaapmiddelen, in totaal waren meer dan 4300 mensen betrokken bij onderzoeken.
Uit onderzoek blijkt dat de werkzaamheid van een drietal slaapmiddelen vooral berust op het placebo-effect.
Mensen vallen snel in slaap maar het is niet te verklaren uit de werkzaamheid van middelen en wel door het placebo-effect.
Ook de kwaliteit slaap kon niet verklaard worden door de werking van de middelen.
Daar staat tegenover dat alle slaapmiddelen wel negatieve bijwerkingen hadden. Zo gebeurde vaak ongelukken doordat mensen slaapmiddelen hebben gebruikt, vallen ze vaker en breken botten, en alle slaapmiddelen zijn termijn verslavend.
Uit het onderzoek blijkt ook de psychische behandelingen zeker zo effectief en vaak veel effectiever zijn dan medicijnen.

Uit dit onderzoek blijkt dat het beter is op zoek te gaan naar natuurlijke middelen om in slaap te vallen, of behandeling van de psychische factoren die hier een rol in spelen, in plaats van medicijnen te nemen. Medicijnen hebben negatieve bijwerkingen en werken dus niet of nauwelijks.

De belangrijkste oorzaak van het niet in slaap kunnen vallen, is piekeren. Dit heeft maken met het feit dat het teveel stress is, of een te grote emotionele belasting, die door “het hoofd” verwerkt wordt. Het denken is dan zo actief dat men niet in slaap kan vallen.
Het blijkt echter dit mechanisme hetzelfde is als waarmee voedsel verteerd en in het lichaam opgenomen wordt. Wanneer men een kruiden combinatie neemt die de spijsverterings mechanisme versterkt, dan blijkt het ook zijn effecten hebben op de verwerking door het hoofd van het teveel aan gedachten of emoties.Deze combinatie zorgt ervoor dat mensen binnen een half uur in slaap vallen.
Natuurlijk kunnen er andere oorzaken zijn van slapeloosheid, zoals gevoeligheid voor cafeïne, overmatige stress, omgevingsfactoren, etcetera.
De belangrijkste combinatie voor een verbeterde werking van het spijsverteringssysteem is Assimilaid van Sunrider.
Dit is een combinatie die de spijsverterings organen voedt en daarmee zorgt dat deze beter op elkaar afgestemd raken.
Het indirecte effect is dat voeding en informatie en stress beter verwerkt kan worden.
Het effect op onrust en piekeren is dan ook heel duidelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *