Koffie en Groene Thee Verbeteren de Aderen

Wetenschappers volgden 13 jaar lang meer dan 80.000 Japanners in de leeftijdscategorie van 45-75. Het blijkt dat de mensen die regelmatig zowel groene thee dronken als ook een kop koffie op een dag veel minder hart en vaatziekten hadden.
Het was zelfs zo dat zoveel te meer koffie en thee ze  dronken, zoveel te kleiner de kans op hart en vaatziektes was. Wanneer mensen twee of drie koppen groene thee per dag dronken, en ook een kop koffie, dan hadden ze 20% minder kans op een beroerte in vergelijking met mensen die geen koffie of thee dronken.
Uit het onderzoek bleek niet waarom groene thee en koffie het beschermende effect hebben. Maar een gezondheidsbevorderende effecten van groene thee zijn algemeen bekend en blijken uit vele andere onderzoeken.
Groene thee bevat krachtige antioxidanten die gezondheidsbevorderende werken. Ook koffie bevat antioxidanten en een stof als clorogeenzuur het risico op diabetes twee en ook het risico op een beroerte verlaagt.
Waarom de combinatie van groene thee en koffie extra werkt is niet helemaal duidelijk, maar een logische veronderstelling zou kunnen zijn dat de antioxidant effecten elkaar versterken.
Sunrider heeft twee krachtige kruidentheecombinaties met groene thee en kruiden die vele malen sterker werken van alleen groene thee.
Dus uit dit onderzoek kan zij kunnen concluderen dat wanneer je dagelijks calli of fortune delight drinkt een kop koffie, dat je daarmee goede voeding binnenkrijgt die aderen gezond houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *