Opwekkende Stoffen in Sunrider Voeding?

Ik krijg soms de vraag of er geen opwekkende middelen, of pep, in de producten zit. En ook of de producten niet verslavend zijn.En als dit niet zo is hoe kan het dan dat je meer energie ervaart wanneer de producten gebruikt?

Uitgangspunt is dat je niet alles uit je voeding kan halen, met als voorbeeld, wordt groente verbouwd  op grond die al lang gebruikt
wordt waardoor de hoeveelheid mineralen in die grond uitgeput raakt, en bovendien door het gebruik van kunstmest nog verder uitgeput raakt. De kunstmest zorgt ervoor dat de plant vooral een paar mineralen opneemt  maar niet alle mineralen die het van nature zou  opnemen.

Dat betekent dat er in Nederland, vrijwel iedereen heeft een tekort aan selenium, maar ook magnesium. Beide mineralen zitten te weinig in de grond, en dus in te weinig in d planten deze of uit de kas komen of van grond die al heel lang gebruikt. Dit is een voorbeeld van hoe je een tekort op bouwt ook als je heel gezond eet.Nu is het lichaam een geheel en het functioneren van alle onderdelen is elkaar verbonden. Vrijwel iedereen heeft ook een tekort aan
één of meer vitamine B onderdelen.

Wanneer een tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen betekent dat een onderdeel van het lichaam niet goed functioneert, en het heeft een effect op het gehele lichaam en de hoeveelheid energie die jij ervaart.
Wanneer verkouden bent zijn longen uit balans maar je hele lichaam functioneert niet goed omdat je te weinig energie heb je en niet lekker voelt. Dus een uit balans zijn van een van onderdelen zorgt voor een uit balans van het hele systeem. We weten allemaal dat worteltjes goed zijn voor de ogen, en broccoli voor het immuunsysteem. Wanneer elke dag worteltjes eet, dan eet
je elke dag speciale voeding voor je ogen, hetzelfde geldt voor broccoli. Wanneer dat niet doet, kan op de lange termijn tekort ontstaan. Dit is een  versimpeld voorbeeld. Wanneer dit wel doet gaan bijvoorbeeld je ogen beter functioneren wat je ervaart als dat je goed functionerende ogen hebt.

Quinary is een combinatie van planten en kruiden die zo geselecteerd zijn, en samengesteld zijn, dat ze specifiek een bepaalde groep  van organen voeden. Door elk orgaan precies die voeding te geven die het nodig heeft gaat het orgaan beter functioneren, optimaal functioneren. Dat is
beter dan wat het was. Nu ga je manier elke dag uit als een broccoli en een gehaktbal eet zeker niet dood, maar het is ook niet  optimale voeding. Wanneer elke dag elk orgaan precies geeft wat het nodig heeft, dan  gaat is dat orgaan beter functioneren, en dat heeft zijn effect op je hele lichaam, net als het omgekeerde het geval is wanneer je verkouden bent, en je longen dus niet goed functioneren, en je hele lichaam daardoor niet goed functioneert.

Quinary heeft helemaal niets te maken met energie krijgen of een pepmiddel. Wat doet is het voedt heel specifiek de grote orgaansystemen van het lichaam met exacte voeding die ze nodig hebben, in een natuurlijke vorm. Doordat al die verschillende  onderdelen beter functioneren en dus beter op elkaar afgestemd raken functioneren het lichaam als geheel beter. Dat ervaar je als
meer energie, dat is dus eigenlijk zoals het lichaam hoort te functioneren in optimale staat.En om nog een keer een ander voorbeeld te geven kun je zeggen dat de motor van een auto met te weinig of de slechte kwaliteit olie, minder goed draait dan met optimale verse olie. De motorische het zelfde, maar door de betere kwaliteit olie is een minder weerstand en komt er is meer energie uit, energie die anders gebruikt zou moeten worden om de motor te laten draaien.

Sunrider voeding, is een combinatie van planten en kruiden die zo geselecteerd zijn dat ze elk onderdeel van het lichaam precies datgene geven wat het nodig heeft. Deze kennis is opgebouwd in de loop van eeuwen. Samenstelling en productie ervan wordt gedaan met
moderne middelen, waardoor het hier en nu in een gemakkelijk te gebruiken vorm beschikbaar is.

Meer informatie of uitproberen of aanschaffen van de producten, op http://life.nl of newlifedevelopment.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *