Gezonde Levensstijl Kiezen

Er is een trend in opkomst, namelijk dat mensen zich bewust worden dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de gezondheid, en dat ze deze kunnen bepalen welke keuzes die ze maken qua voeding en levensstijl. De keuze is voor eenvoudiger, minder bewerkt voedsel.

Er komen in twee sectoren van de maatschappij steeds meer schandaal aan het licht.
De eerste sector is de medische en farmaceutische sector.Steeds vaker zijn de medische wetenschap en doktoren negatieve in het nieuws.Daar waar we bewust of onbewust, een aantal jaren geleden nog dachten dat de dokter eigenlijk alle problemen wel kan oplossen, wordt steeds meer duidelijk dat dat absoluut niet het geval is. Integendeel veel medische behandelingen leiden tot meer problemen.

Alle medicijnen hebben bijwerkingen, en alle medische behandelingen zijn alleen nog gericht op het oplossen van het symptoom en niet de oorzaak. Daarbij komt de schandalen die duidelijk worden over artsen die onnodige handelingen verrichten die er mag verdienen om meer te verdienen.
De tweede sector is de voedselindustrie.Het laatste halfjaar, komen er allemaal schandalen naar boven die te maken hebben met ons voedsel.

Er wordt gerommeld met het voedsel, in veel kant-en-klaarvoedsel zit de ingrediënten die slecht voor ons zijn, of er zitten dingen in die niet in horen te  zitten. Hier komt uit voort dat mensen zich bewust worden dat ze zelf goede keuzes moeten maken om gezond te blijven, en dat ze niet 100%  kunnen vertrouwen dat de hulpverleners het beste met een voorhebben, of dat de verkopers van voedsel je het allerbeste willen verkopen.
Eigenlijk is het zo dat schandalen ons helpen om meer bewust te worden van wat goed en slecht voor ons is, en als reactie gaan mensen  betere keuzes maken en meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gezondheid. Je ziet dan ook dat er steeds meer biologisch  voedsel verkocht wordt steeds meer mensen zich bewust worden hoe ze met hun voeding en levensstijl hij gezondheid voor een groot deel  kunnen bepalen..Wat langzamerhand steeds duidelijker wordt is dat onbewerkt voedsel, groente, fruit, kruiden niet alleen maar simpel voedsel zijn  maar dat we daar onze gezondheid ook mee kunnen sturen.

De voorbeelden zijn talloos, kaneel is goed voor de spijsverteringsysteem, worteltjes en goed voor je ogen, blauwe bessen zijn goed voor je ogen, groene groente is goed voor de lever, veelkleurige groente  blijken krachtige antioxidant combinatie’s te bevatten die essentieel zijn voor onze gezondheid, enzovoorts.
Je zou kunnen zeggen dat een bepaalde manier teruggaan naar de natuur, die ons alles geven wat we nodig hebben om ziektes te  voorkomen, en zelfs om te genezen, maar vooral om onze goede conditie te houden. Belangrijk is dat we de juiste keuzes maken. Alle organen van het lichaam werken allemaal samen en vormen tezamen een geheel, ze zijn daardoor onderling van elkaar afhankelijk.

Om  optimaal te functioneren is het belangrijk om alle organen datgene wat ze nodig hebben.Door beter naar het lichaam te luisteren wat nodig heeft qua voeding, rust en beweging kunnen onze gezondheid verbeteren en  instand houden.Het interessante is dan ook dat je zult merken dat je in de meeste gevallen helemaal geen dokter nodig hebt, omdat met de toegenomen bewustzijn van het lichaam en je luisteren daarnaar, je veel minder snel ziek zult worden. In de schommelingen van meer of minder in balans zijn, zul je steeds duidelijker weten wat je nodig hebt om u terug in balans te komen. Natuurlijk kan altijd  iets gebeuren als een ongeluk of onvoorziene omstandigheden en dan is het fijn dat dokter is, maar in 75% van alle gevallen kun je  gezondheid zelf bijsturen.
De sunrider voeding die gebaseerd is op eeuwen oude kennis en ervaring, is een geweldig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat in onze  dagelijkse beslommeringen het lichaam krijgt het nodig heeft. Het is een combinatie van planten en kruiden die zo samengesteld dat ze elk onderdeel van het lichaam datgene geven wat het nodig heeft. De voeding is zo gemaakt, dat we het gemakkelijk kunnen inpassen in ons dagelijks functioneren. Met deze combinaties van hele planten in een geconcentreerde vorm kunnen we onze gezondheid sturen naar een hoger peil brengen.

De sunrider voeding die gebaseerd is op eeuwen oude kennis en ervaring, is een geweldig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat in onze dagelijkse beslommeringen het lichaam krijgt het nodig heeft. Het is een combinatie van planten en kruiden die zo samengesteld dat ze elk onderdeel van het lichaam datgene geven wat het nodig heeft. De voeding is zo gemaakt, dat we het gemakkelijk kunnen inpassen in ons dagelijks functioneren. Met deze combinaties van hele planten in een geconcentreerde vorm kunnen we onze gezondheid sturen naar een hoger peil brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *