Hoe Reduceer je de Kans op Kanker?

Er is een goedkoop makkelijk te krijgen mineraal, waarvan steeds duidelijker wordt dat het een buitengewone bescherming tegen kanker biedt.
In de laatste tientallen jaren hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat een dagelijkse dosis van 200 µg selenium, de kans op borstkanker met 82% kan verlagen, de kans op darmkanker met 69% kan verlagen de kans op prostaatkanker met 54%, en de kans op longkanker met 39% kan verlagen (zelfs geroken bent).

Het onderzoek naar borstkanker werd al gedaan 1982. Het onderzoek naar longkanker en darmkanker en prostaatkanker werd gedaan door Larry  Clark is gepubliceerd in de Journal of American Association. Dit onderzoek vond plaats over een periode van zeven jaar. Daarin werd  het effect vergeleken van twee groepen patiënten waarvan de ene selenium kreeg, en de andere een placebo.
De resultaten waren bijzonder opzienbarend.Toch is het vreemd dat deze resultaten niet onder de aandacht van  het grote publiek werden gebracht. Deze resultaten zijn opzienbarend. En mineralen waar het om gaat selenium is goedkoop, gemakkelijk te krijgen en makkelijk in te nemen.Stel je eens voor wat voor media aandacht een medicijn zou krijgen wat er in zou slagen om borstkanker met 82% te verminderen. Echter hier gaat het om een eenvoudig, goedkoop voor iedereen beschikbaar mineraal, maar niets aan te verdienen valt door de farmaceutische industrie, en dus hoort niemand wat van.

Wat is selenium?

Selenium is een sporen mineraal. Het is nodig voor goede gezondheid. Selenium is belangrijk voor de productie van antioxidanten die het lichaam beschermende tegen vrije radicalen in het lichaam. Selenium speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem, het helpt met name ontstekingsprocessen en kanker voorkomen.Voor de meeste mensen op deze aarde is het zo dat selenium in de planten zitten die ze eten. Goede bronnen van selenium zijn tarwekiemen, haver, zonnebloemzaad en sommige paddenstoelen. Echter in Nederland is het zo dat de grond zou intensief gebruikt is, en dat er zoveel kunstmest wordt gebruikt, dat er vrijwel geen selenium meer in de grond zit waardoor deze dus ook niet in de plant kan zitten.
Daarom is Nederland met name het land waar mensen het grootste tekort aan selenium hebben. Ook eieren en kip en bevatten selenium evenals vis zoals tonijn, zalm en garnalen. Voor de kippen en eieren geldt hetzelfde als voor de planten, zei eten geen planten meer waar selenium in zit, of veel te weinig, dus zit ook te weinig in de kip en de eieren.

Hoe bestrijd seleniumkanker?
Selenium beschermt tegen kanker doordat het de processor onderbreekt van het ontstaan van kanker, het voorkomt dat het tumoren ontstaan.Selenium heeft krachtige antioxidanten eigenschappen die ook beschermen tegen kanker en ze beschermen de cellen tegen DNA mutaties. Selenium verbetert de werking van de schildklier. Schildklier is belangrijk in de werking van het hormoonsysteem. Het in stand is dat het hormoonsysteem weer een belangrijke rol speelt in het voorkomen van borst en prostaatkanker de twee soorten kanker die selenium helpt voorkomen.

Selenium zit een Electrosport van sunrider. Het zit erin een combinatie van mineralen waardoor het nog effectiever kan werk in het lichaam omdat alle mineralen in het lichaam in een bepaalde verhouding zitten. Wanneer dus mineralen inneemt in die verhouding die past bij ons in het lichaam vertegenwoordigd zijn dan kan het lichaam deze beter opnemen en effectiever gebruiken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *